Skrap frem steder som du har besøkt i Norge!


På kartet ser du alle Norges kommuner med et skrapemateriale på overflaten. Skrap bort kommunene du har vært i og sammenlign med venner og familie. Hvem har vært i flest?

Image
Bestill Skrapekartet Norge
Image

Oppdag Norge!

Skrapekartet lar deg skrape frem kommuner du har besøkt. Ta med deg kartet på årets sommerferie eller heng opp på veggen.

Kunst på veggen


Skrapekartet er et aktivitetskart for hele familien. På kartet ser du alle Norges kommuner med et skrapemateriale på overflaten. Skrap bort kommunene du har vært i og sammenlign med venner og familie. Hvem har vært i flest?

Når du har skrapet bort de kommunene du har besøkt, henger du det tilbake på veggen.

Designet er moderne og vil gi alle rom et lite løft. Samtidig vil Skrapekartet sette i gang praten under sosiale samvær.
Hvor har du vært?

Kartet har et stilrent design, på overflaten av kartet finner du et skrapemateriale i sølv. Når du har skrapet bort de kommunene du har besteget, henger du det tilbake på veggen.

Designet er stilrent og moderne, og passer inn i stua både på hytta eller hjemme!


Bestill Skrapekartet Norge

Beste gaven jeg har kjøpt!


Beste gaven jeg har kjøpt til mannen min og meg! Ble 52 nye kommuner i sommerferien, og neste sommerferie planlegges ut fra hvilke vi mangler!

Anita Wintherbo

Gøyeste julegaven!


Gøyeste julegaven! Har brukt mange timer i dag til å mimre ❤ Neste sommerferie blir lagt opp til der det ikke er skrapt.

Marita Landsverk

God service


Fantastisk god service fra dette firmaet. Kan anbefales!

Eva Bjærum

    Bestill her

    Klikk på ett av alternativene under:
    Problemer med å bestille? Prøv vi denne lenken isteden.
    Image