Denne personvernerklæringen beskriver hvordan Skrapekartet Norge samler inn og bruker personopplysninger

Skrapekartet Norge er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Der det daglige ansvaret er delegert, kommer det fram under hvert enkelt punkt. Delegeringen omfatter kun oppgavene og ikke ansvaret.

Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedene våre (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1. ledd).

Skrapekartet Norge ønsker å ivareta personvern på en god og forsvarlig måte og implementerer derfor kontinuerlig tiltak for å sikre personopplysninger best mulig. Herunder bruker Skrapekartet Norge utelukkende krypterte forbindelser for overføring av informasjon.

Behandling av personopplysninger på våre nettsteder

Våre nettsteder omfatter vårt hoveddomene Skrapekartet.no, samt dets underdomener.

Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester. For eksempel nyhetsbrev, tjenesten “Gratis Gjennomgang”, ta kontakt via chat eller webskjemaer. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert. Opplysninger som samles inn i forbindelse med drift av websidene lagres på servere til vår leverandør ProISP.

Utlevering og formål med behandlingen av personopplysninger

Skrapekartet Norge utleverer ikke dine personlige opplysninger til andre parter enn beskrevet i dette dokument, med mindre vi er pålagt å gjøre dette ifølge lovverket eller som følge av rettslige pålegg.

Formålet med behandlingen av personopplysninger er å gi brukerne en så god opplevelse av nettsiden som mulig, samt å tilby brukerne de tjenestene de måtte ønske å benytte seg av. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

Rettslig Grunnlag for behandling av personopplysninger

Vårt rettslige grunnlag for innsamling og behandling av personopplysninger beskrevet i dette dokumentet avhenger av personopplysningene det gjelder og hvilken sammenheng de samles inn i.

Vi vil normalt bare samle inn personlig informasjon hvor vi trenger den personlige informasjonen for å komme i kontakt med deg; hvor prosessering er innenfor vår legitime interesse og ikke styrt av dine rettigheter; eller hvor du har gitt oss samtykke til å bruke de. Vi har legitime interesser i å drifte våre tjenester og kommunisere med deg slik det er forutsatt for at vi skal kunne yte tjenesten. For eksempel når vi besvarer henvendelser, forbedrer vår plattform, markedfører eller for å undersøke driftsavvik eller forebygge ulovlige aktiviteter.

I noen tilfeller kan vi ha en rettslig forpliktelse til å samle inn personopplysninger om deg, eller må på annen måte trenge din personlige informasjon for å beskytte dine interesser, eller de til andre enkeltpersoner. Hvis vi ber deg om personlig informasjon for å ivareta et rettslig krav, eller for å lage en kontrakt med deg, så skal vi gjøre dette tydelig for deg når det skjer og informere om bruk av opplysningene er pålagt eller nødvendig, eller ikke (i tillegg til mulige konsekvenser hvis du ikke gir disse personopplysningene).

Hvilke personopplysninger behandles?

De personopplysningene som samles inn er de opplysningene du selv velger å oppgi når du melder deg på events eller fyller ut skjema for at vi skal kunne kontakte deg. Dette er opplysninger om navn, e-postadresse, telefonnummer og firma, samt øvrig informasjon som måtte sendes oss i skjemaer eller via chat-tjeneste.

I tillegg bruker Skrapekartet Norge Cookies som henter inn begrenset informasjon eks. IP adresse via nettleser. Se avsnitt om Informasjonskapsler for mer informasjon, og hvordan du kan begrenser dett

Kryptering

Alle Skrapekartet Norges nettsteder bruker kryptering (SSL). Vår CDN leverandør dekrypterer og re-krypterer kommunikasjonen på sine CDN-noder. En egen databehandleravtale mellom Skrapekartet Norge og Cloudflare regulerer hvilken informasjon leverandøren har tilgang til og hvordan den skal behandles.

Opphavsrett og innhold

Innholdet på dette nettstedet er beskyttet av opphavsrett for Skrapekartet Norge med tilknyttede selskaper eller selskapets lisensgiver.

“Do not track” innstillinger, Innsyn, retting og sletting av persondata

Vi respekterer “Do not track”-innstillinger fra nettlesere på våre nettsider. For innsyn, retting og sletting av persondata ber vi deg ta kontakt til vår firmaadresse på marius(at)Skrapekartet.no. For å sikre personvern og sikkerhet vil vi ta rimelige skritt for å verifisere din identitet før retting og sletting av data eller innsyn i de data vi måtte ha om deg.

Kontaktinformasjon

kundeservice@skrapekartet.no